Pretecho

Wil je naast de medische echo's ook nog op een ander moment in alle rust van een echo genieten, dan kan je een pretecho laten maken.

Echowonder

In PUUR Geboortecentrum (Hoofddorp én Hillegom) is pretechobureau Echowonder gehuisvest. Professioneel echoscopiste Edith van de Wollenberg brengt je kindje op de meest mooie manier in beeld en geeft uitleg over wat je allemaal kan zien. Dankzij de nieuwste 4D echoapparatuur zijn de (bewegende) beelden scherper en nog duidelijker.

Bij Echowonder wordt er echt de tijd voor je genomen en wordt je in een ontspannen sfeer uitgebreid geïnformeerd over de echobeelden. Ook vrienden en familie zijn welkom om mee te genieten. Van de mooiste beelden maken we foto`s die je meekrijgt in een passe partout. De echobeelden, inclusief uitleg kunnen worden vastgelegd en standaard krijg je alle foto's op een USB stick mee. Zo heb je een mooie en tastbare herinnering aan deze unieke periode.

Jongetje of meisje?

Vanaf 14 weken is het mogelijk om te kijken of je kindje een jongen of meisje is. Als we op dat moment geen zekerheid kunnen geven over het geslacht, dan bieden we je gratis een tweede echo aan voor de geslachtsbepaling. Wil je bij een pretecho niet weten wat het wordt dan houden we het geslacht buiten beeld.

2D, 3D en 4D

Echowonder biedt verschillende mogelijkheden:

  • 2D- echo: Bewegende beelden 2 dimensionale beelden in zwart/wit inclusief 2D zwart wit foto`s
  • 3/4D- echo: Bewegende 3 dimensionale beelden in kleur (ook wel live 3D genoemd) inclusief 3D kleurenfoto`s

Kosten

  • Geslachtsbepaling met zwart/wit foto's: € 30,-
  • Korte 2D echo met zwart/wit foto's: € 30,-
  • Uitgebreide 2D echo met zwart/wit foto`s: € 60,-
  • Korte 3D echo met zwart/wit foto's: € 60,-
  • Uitgebreide 3/4D echo met zwart/wit foto`s en 2 kleurenfoto`s: € 90,-
  • 2D echo met zwart/wit foto`s en USB-stick: € 75,-
  • 2/3/4D echo met zwart/wit foto`s 2 kleurenfoto`s en USB-stick: € 105,-

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze extra voordelige Wonderpakketten. Zie hiervoor: www.echowonder.nl/wonderpakketten/

Afspraak maken

Je kunt bij Echowonder terecht op verschillende dagen, avonden en in het weekend, zowel in Hoofddorp als in Hillegom. Voor een echo kun je online een afspraak kunnen maken via www.echowonder.nl

Kijk voor meer informatie over onze pretecho's op www.echowonder.nl

Eigen keuze echo Termijnecho Vroege echo

Heb je vragen? Stel ze aan verloskundige Michelle!

Of bekijk onze andere contactgegevens

 

Maak kennis met alle verloskundigen:

Team Roze

Team Blauw