Borstkolven

Borstkolven bestaan in verschillende soorten.Er zijn handkolven en elektrische kolven. Elektrische kolven zijn er enkelzijdig en dubbelzijdig. Ze verschillen ook erg in prijs. Afhankelijk van de frequentie waarmee je wilt kolven kun je samen met de kraamverzorgende bepalen wat voor jou de meest geschikte kolf is.

Een handkolf is goedkoop en geschikt als je enkele malen per week moet afkolven. Wanneer je lang achter elkaar alle voedingen moet afkolven, bijvoorbeeld wanneer je kindje niet aan de borst kan drinken, dan is het beter een goede elektrische (dubbelzijdige) borstkolf te gebruiken met een sterke motor. PUUR Kraamzorg verhuurt elektrische (dubbelzijdige) borstkolven van Medela. Zie hieronder een overzicht van de beschikbare borstkolven. Voor bestellingen neem dan contact op met het PUUR Kraamzorg 023-5642848 optie 2.

Medela Symphony

Medela Symphony, dit is een medische kolf en word voornamelijk gebruikt in of net na de kraamweek om de productie een extra zetje te geven. Huur bedraagt €2,50 per dag, bij huren dient 150 euro borg te worden betaald, contant of per pin. Bij het huren van deze kolf is de aanschaf van de medela persanol fit Symphony noodzakelijk.

medela symphony dubbele electrische borstkolf 1 stuks.e9b7d8

Medela personal fit Symphony

Deze set koop je bij het huren van een Medela Symphony. Wij verkopen deze in 3 maten S/M/L. Een set kost €38,50.

Afbeelding1

Medela tepelhoedje

Dit is een tepelhoedje, wij verkopen dit product voor 10 euro in 3 verschillende maten S/M/L. Niet elke vrouw heeft een tepelhoed nodig. Je kan hier voor advies vragen bij je verloskundige of kraamverzorgende. €12 per set van 2 tepelhoedjes.

medela tepelhoedjes 2

Purelan

Is 100% natuurlijke creme die je kan gebruiken tijdens je borstvoedingsperiode om de tepel en tepelhof ondersteuning te geven. €6,75 per tube.

purelan

Medela Hydropads

Medela Hydrogelpads (vier stuks) geven direct verlichting bij tepelkloven en -wondjes, en verzachten pijnlijke tepels. De pads kunnen in de koelkast bewaard worden om eventueel extra verkoeling te bieden Ze zijn 24 uur te gebruiken. €14,35 per doosje.

medela hydrogelpads 

borstvoedingscursus lactatiekundige kraamzorg