PUUR Verloskunde

De verloskundigen van PUUR begeleiden jou tijdens de zwangerschap, je bevalling en in het kraambed. Jij en je baby staan daarbij centraal. Optimale zorg voor jou, daar gaan we voor. Zodat jij met vertrouwen kunt genieten van deze bijzondere tijd!

JIJ bent speciaal! 

Ieder mens is bijzonder. Maar als je zwanger bent, dan ben je net een beetje meer speciaal. Althans dat vinden wij. Daarom krijg je bij ons de beste professionele verloskundige zorg. Persoonlijke begeleiding vinden wij hierbij erg belangrijk. Bij PUUR is betrokkenheid en aandacht vanzelfsprekend. En daardoor zijn wij nou weer net een beetje meer speciaal. 

Natuurlijk voldoet PUUR aan alle kwaliteitsborgen en keurmerken die aan de zorg gesteld worden. Onze verloskundigen zijn echte geboorte-pro’s en beschikken allen over up-to-date kennis en vaardigheden. Je bent bij ons in ervaren handen.

Team Roze, Team Blauw

PUUR heeft twee teams verloskundigen: team Roze en team Blauw. Als zwangere word je ingedeeld in één van de teams. Tijdens je zwangerschapscontroles op het spreekuur zal je de verloskundigen van jouw team leren kennen. Daarnaast is er per team altijd één dienstdoende verloskundige voor bevallingen en spoed. Door met twee teams te werken is onze zorg kleinschaliger dan in een grote praktijk. Daardoor hebben we meer tijd voor jouw begeleiding tijdens de bevalling of de kraamvisites. En dat is fijn.

Je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap kom je naar één van onze spreekuurlocaties voor controle. Je kunt dan al je vragen stellen en wij checken je bloeddruk en de groei van je buik. Dan luisteren we ook naar de hartslag van je baby, altijd een speciaal moment! Je kunt ook zelf het verloop van je zwangerschap volgen op je smartphone met onze leuke app . Je vindt hierin jouw persoonlijke zorgpad en heel veel extra informatie.

Je kraamtijd

In de kraamperiode zal de verloskundige je om de dag thuis bezoeken voor een kraamvisite. Tijdens deze kraambedcontroles zal zij met jou en je kraamverzorgende bespreken hoe het bij jullie gaat: je herstel na de bevalling, hoe je je voelt, de voeding van je baby, en de medische checks. En uiteraard voor het beantwoorden van al je vragen! 

De eerste controle Zwangerschapscontroles

Heb je vragen? Stel ze aan assistente Ellen!

Of bekijk onze andere contactgegevens

 

Maak kennis met alle verloskundigen:

Team Roze

Team Blauw