Daarom PUUR

PUUR Kraamzorg verleend  kraamzorg in de Haarlemmermeer, Haarlem en omgeving. Twijfel je of wij kraamzorg in jouw regio aanbieden, doe dan de postcodecheck.

Veilige zorg, aandacht voor hele gezin en goede samenwerking met verloskundige staan bij ons centraal. Onze kraamverzorgenden assisteren jouw verloskundige bij de bevalling, en verzorgen daarna jou,  je pasgeboren baby en eventuele andere gezinsleden met als voornaamste doel een voorspoedig herstel van jou als moeder en integratie van je kindje in het gezin. 

Ervaren en deskundig

Wij zijn trots op onze organisatie die garant staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring op het gebied van kraamzorg. Onze medewerkers zijn professioneel, ervaren en deskundig, en uiteraard beschikken we over alle belangrijke kwaliteitscertificaten op het gebied van kraamzorg, zodat jij verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit van zorg. Jij staat centraal in onze zorgverlening. Kies voor PUUR Kraamzorg en je zult ervaren dat wij er alles aan doen om er voor te zorgen dat jij een zorgeloze en onvergetelijke kraamperiode krijgt!

Samenwerking

PUUR Kraamzorg maakt onderdeel uit van PUUR Geboortecentrum, maar werkt ook samen met andere verloskundigenpraktijken in de regio. Je kunt je dus ook aanmelden bij PUUR Kraamzorg als je onder begeleiding bent van een andere verloskundige of gynaecoloog elders in de regio.

Het management van PUUR Kraamzorg bestaat uit verloskundigen van PUUR Geboortecentrum. Op deze wijze kunnen de verloskundige zorg en de kraamzorg optimaal op elkaar worden afgestemd, en ontstaat een stevige basis voor hoogwaardige geboortezorg aan onze cliënten. Dus één beleid en dezelfde werkwijze van de verloskundige en kraamverzorgende afgestemd op jouw wensen. Dat zorgt voor rust en vertrouwen in een periode die voor jou ongetwijfeld toch al hectisch genoeg is. 

Het dagelijks management van PUUR Kraamzorg ligt in handen van verloskundigen Marette Stolp, Barbara Ebskamp en manager Marieke Duivis. Wij werken intensief samen met andere professionele partijen die je begeleiden in je zwangerschap, tijdens en na de geboorte van je kindje. Denk aan huisartsen, gynaecologen en het consultatiebureau.

Onze kraamverzorgenden

Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerd, ingeschreven bij het Kennis Centrum voor Kraamverzorgenden en worden volgens de laatste richtlijnen bijgeschoold. Onze kraamverzorgende krijgen individuele scholingen maar daarnaast volgen zij ook scholingen samen met de verloskundigen, De kraamverzorgende die jou en je gezin ondersteunt, zal de zorg afstemmen op jullie specifieke behoeften en heeft respect voor jullie persoonlijke levenssfeer en eventuele geloofsovertuiging. We streven naar één kraamverzorgende tijdens jouw hele kraamtijd. Dit brengt rust en biedt garanties voor een optimale ondersteuning en zorgverlening.

Kwaliteit Aanmelden Over ons

Heb je vragen? Neem contact op met PUUR Kraamzorg

Of bekijk onze andere contactgegevens

 

Maak kennis met een deel van ons team kraamverzorgenden