PUUR Melk

Een lactatiekundige is dé specialist voor professionele begeleiding bij borstvoeding. Een lactatiekundige kan voor en tijdens de borstvoedingsperiode ondersteuning bieden door (telefonische) adviezen en/of consulten (op de praktijk of aan huis). Voorbeelden hiervan kunnen zijn: borstvoedingsproblemen in de kraamperiode, voedingsproblemen van het kind (zowel aan de borst als bij drinken uit een fles) of voor een plan van aanpak voor een volgende borstvoedingsperiode als de eerste periode niet goed is verlopen. Binnen PUUR Geboortecentrum hebben wij onze eigen lactatiekundige IBCLC, namelijk: Dana Neervoort. Zij is verloskundige van het roze team en daarnaast heeft zij een aanvullende opleiding tot lactatiekundige gevolgd. Dit maakt haar een expert op het gebied van borstvoeding. Zij werkt binnen PUUR Geboortecentrum onder de naam PUUR Melk.

Kom in contact met PUUR Melk

Dana Neervoort
Kruislaan 4a
2131 WD Hoofddorp
Telefoon: 06 829 266 79 (Je kan Dana te allen tijde bellen maar soms is ze een baby helpen op de wereld te zetten, dan belt ze later even terug).
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK: 34353195
IBCLC nr: L-165377
AGB Code: 90114165

Tarieven

  • Prenataal consult: € 60,-
  • Postnataal consult (aan huis): € 120,-
  • Vervolgconsult: € 90,-
  • Telefonisch consult: € 25,- (20 minuten)

Helaas zit een lactatiekundige niet in de basisverzekering. Bij een aanvullende verzekering kan het wel zijn dat een lactatiekundig consult vergoed wordt. Bekijk hiervoor je polisvoorwaarden van je zorgverzekering. 

Visie

Mijn werk als verloskundige heeft mij gevormd in mijn werk als lactatiekundige. Ik ben gewend om praktisch en oplossingsgericht te werken en tevens te werken vanuit de fysiologie. Als lactatiekundige werk ik ook zo. Dit komt erop neer dat ik probeer praktische en werkbare adviezen te geven. Daarnaast ook goed inzichtelijk te maken hoe borstvoeding werkt en waar de problemen liggen, zodat jullie begrijpen wat er eventueel opgelost moet worden. Dit allemaal in overleg met en naar de behoefte van jullie. Ik streef ernaar om samen tot een passend plan te komen die voor jullie haalbaar is, jullie moeten het gaan doen.

Daarnaast kan ik jullie ondersteunen in het begrijpen van jullie kindje. Kinderen communiceren veel meer dan dat je in eerste instantie zou denken. Tenslotte hoop ik jullie af en toe het laatste stukje vertrouwen te geven in jullie borstvoedingservaring mocht dat nodig zijn.

Ik ondersteun en begeleid ook ouders die ervoor hebben gekozen om geen borstvoeding te geven. Immers het voeden van een baby kan op vele manieren en is altijd een eigen beslissing.

 

Heb je vragen? Stel ze aan assistente Ellen!

Of bekijk onze andere contactgegevens

 

Maak kennis met alle verloskundigen:

Team Roze

Team Blauw