PUUR Kraamzorg

PUUR Kraamzorg staat voor je klaar na de bevalling. Onze kraamverzorgende komt bij jou thuis voor de zorg voor mama, baby en de rest van het gezin. Zij zal je adviseren en ondersteunen tijdens de kraamweek en ervoor zorgen dat jij en je gezin een zorgeloze en onvergetelijke kraamperiode krijgt!

Professionaliteit

Onze organisatie staat garant voor professionaliteit, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring op het gebied van kraamzorg . Onze medewerkers zijn professioneel, ervaren en deskundig, en uiteraard beschikken we over alle belangrijke kwaliteitscertificaten op het gebied van kraamzorg, zodat jij verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit van zorg.

Samenwerking

PUUR Kraamzorg maakt onderdeel uit van PUUR Geboortecentrum, maar werkt ook samen met andere verloskundigenpraktijken in de regio. Je kunt je dus ook aanmelden bij PUUR Kraamzorg als je onder begeleiding bent van een andere verloskundige of gynaecoloog elders in de regio. Wil je weten of we ook bij jou in de buurt kraamzorg leveren? Doe de postcodecheck.

Aanmelden

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je al aanmelden voor kraamzorg. Meld je wel op tijd bij ons aan! Als je dit voor de 14e week van je zwangerschap doet, kunnen wij je zorg optimaal inplannen , maar later aanmelden is ook mogelijk.

Kosten van kraamzorg

De kraamzorg die wij bieden is in het basispakket van je zorgverzekering opgenomen. Dit betekent dat de verzekeraar de voorgeschreven uren kraamzorg vergoedt. Klik hier, voor meer informatie met betrekking tot kosten van kraamzorg.

Kwaliteit

PUUR Kraamzorg voldoet aan alle kwaliteitsborgen en keurmerken die gesteld worden aan kraamzorgbureaus. Daarnaast zijn we lid van de brancheorganisatie BO Geboortezorg. Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerd, ingeschreven bij het Kennis Centrum voor Kraamverzorgenden en worden volgens de laatste richtlijnen bijgeschoold. Onze kraamverzorgende krijgen individuele scholingen maar daarnaast volgen zij ook scholingen samen met de verloskundigen van PUUR.

Heb je vragen? Stel ze aan assistente Ellen!

Of bekijk onze andere contactgegevens

 

Maak kennis met alle verloskundigen:

Team Roze

Team Blauw