Spoednummers

  • Team Blauw 06 - 1354 07 00
  • Team Roze 06 - 1354 07 07

Bij pijn, ongerustheid en spoedgevallen tijdens de zwangerschap of kraambed en voor de bevalling is de de dienstdoende verloskundige 24 uur per dag bereikbaar.

Krijg je op dit nummer geen gehoor of zijn we in gesprek, probeer ons dan 5 minuten later nog eens te bellen. Spreek nooit de voicemail in!

Bel dit nummer overdag voor het melden van je thuiskomst na de bevalling onder leiding van de gynaecoloog en bij niet spoedeisende vragen tijdens het kraambed over moeder en kind.

Telefonist Doktersdienst

020 – 59 23 802

Als het nummer van de dienstdoende verloskundige langdurig in gesprek blijft, en er sprake is van een spoedeisende situatie, bel dan de doktersdienst. De dienstdoende verloskundige kan dan worden opgepiept op het noodsein. Vermeld duidelijk dat je belt voor het Geboortecentrum, je naam en het telefoonnummer waarop we je terug kunnen bellen. De verloskundige neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Zorg dat je telefoonlijn vrij is.

PUUR Geboortecentrum

023 - 564 28 48

Voor het maken van afspraken en het stellen van vragen, is de praktijkassistente op werkdagen van 9.00 tot 17.00 bereikbaar. De assistente zal je te woord staan. Indien nodig belt de verloskundige je terug.

Wanneer bel je ons? De bevalling

Heb je vragen? Stel ze aan verloskundige Femke!

Of bekijk onze andere contactgegevens

 

Maak kennis met alle verloskundigen:

Team Roze

Team Blauw