Doula

Als verloskundigen begeleiden wij je tijdens je zwangerschap, je bevalling en het kraambed. Wij zijn medisch opgeleid en lichten je voor en geven je adviezen. De doula is een zwangerschaps- en bevallingscoach. Zij ondersteunt je op een niet-medische manier, zowel emotioneel als fysiek. Het is een ervaren en kundige vrouw die tijdens de bevalling continu aanwezig zal zijn en je helpt waar dat nodig is. Begeleiding van een doula is voor iedere vrouw toegankelijk, maar is extra geschikt als je bijvoorbeeld een minder prettige ervaring had bij je vorige bevalling of wanneer je erg opziet tegen de bevalling. Ook wanneer je geen partner hebt, kan een doula erg waardevol zijn.

Doula Willeke Klerks

Willeke Klerks is een gecertificeerd en zeer ervaren doula. Je kunt bij haar terecht voor al je vragen en zorgen tijdens je zwangerschap. Ook kun je haar vragen je te ondersteunen tijdens je bevalling. Zij kan dan bij je zijn vanaf de eerste weeën, en ook tijdens een eventuele overdracht naar een gynaecoloog.
Voor informatie over haar begeleiding en de kosten kijk op de website van Willeke of neem contact met haar op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 023-5317768

Alejandra Alarcón

Alejandra Alarcón is doula. Als doula biedt Alejandra ondersteuning voor en tijdens de bevalling. Daarnaast geeft Alejandra hypnobirthing. Met de combinatie van doula en hypnobirthing hoopt zij jou goed te ondersteunen tijdens je zwangerschap.

Neem voor meer informatie contact op met Alejandra via 06-38164042, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op haar website.

geboorteplan het verloop van een bevalling wanneer bel je de verloskundige?

Heb je vragen? Stel ze aan verloskundige Femke!

Of bekijk onze andere contactgegevens

 

Maak kennis met alle verloskundigen:

Team Roze

Team Blauw