Spiraal plaatsen Haarlemmermeer

Wil jij een spiraaltje laten plaatsen als anticonceptie? Dan ben je bij PUUR Geboortecentrum aan het juiste adres! Bij PUUR zijn een aantal verloskundigen gespecialiseerd in het adviseren en voorschrijven van anticonceptie. Daarnaast zijn zij bevoegd en ervaren in het plaatsen van de anticonceptiespiraal. Van te voren zullen wij ze informeren over de verschillende soorten spiralen die er zijn. Samen met jou kijken we welk type het beste bij jou en jouw wensen past.

In de Haarlemmermeer zit onze hoofdlocatie zit in Hoofddorp op de Kruislaan: op nummer 4a zit de vestiging waar spiraaltjes worden geplaatst.

PUUR Geboortecentrum levert het totaalpakket voor Haarlemmermeer

PUUR Geboortecentrum biedt meer dan alleen het plaatsen van spiraaltjes in de Haarlemmermeer. Je kunt bij ons terecht voor alle zorg rondom zwangerschap, bevalling, kraamperiode. Van hulp bij zwanger worden tot hulp bij borstvoeding (lactatiekundige). Ons team van specialisten staat dag en nacht voor je klaar.

Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor:

Onze locatie voor het plaatsen van een spiraal in de Haarlemmermeer

Hoofdlocatie PUUR Geboortecentrum

Hoofdlocatie Hoofddorp Verloskunde en Echoscopie
Geboortecentrum PUUR
Kruislaan 4a
2131 WD Hoofddorp
023 - 564 28 48

Om het pand te bereiken moet je het 'pad' in tussen huisnummers 10 en 12 in de Kruislaan. Er staat een bord om je de weg te wijzen

Parkeren

De Kruislaan is een blauwe zone. Je mag hier maximaal 2 uur parkeren met een parkeerschijf. Aan de Hoofdweg-Westzijde (om de hoek) is er betaald parkeren.
Gratis parkeren kun je aan de Ter Veenlaan, ter hoogte van verzorgingscentrum 'Horizon'. Dit is op ongeveer 3 minuten lopen van het Geboortecentrum.

Openbaar vervoer

Beide panden van het Geboortecentrum zijn te bereiken met de buslijnen 140, 145, 164, 168, 178, 194, 196 en 401. Uitstappen halte Burgemeester van Stamplein, marktplein of R.K. kerk. Daarvandaan is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar het Geboortecentrum.