Vacature: Leerling kraamverzorgende

PUUR Kraamzorg is onderdeel van PUUR Geboortecentrum en levert kraamzorg in de regio’s Haarlemmermeer, Hillegom, Lisse, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en omstreken. We zijn op zoek naar enthousiaste kraamverzorgenden in spé met passie voor het vak.

Ben jij die leuke kraamverzorgende in spé en wil je je laten opleiden of omscholen tot kraamverzorgende? Aarzel dan niet!

LEERLING KRAAMVERZORGENDE

Wij bieden een leertraject voor de branche erkende opleiding tot Kraamverzorgende. Hierbij combineer je leren met betaald werken. Je krijgt van ons een leerarbeidsovereenkomst. Je volgt het theoretische gedeelte van de opleiding bij het Regionaal Opleiding Centrum (ROC) in Amsterdam. De praktijk ervaring zal je opdoen onder begeleiding van onze eigen gepassioneerde gediplomeerde kraamverzorgenden.

Dit traject duurt 1 jaar. Als je de opleiding met goed gevolg afrond, bieden we je een arbeidsovereenkomst aan.

Instap voorwaarden:

  • Minimaal 21 jaar
  • Diploma VMBO niveau 3 (kader, gemengd of theoretisch), of overgangsbewijs van 3 naar 4 HAVO
  • In het bezit van een rijbewijs en auto
  • Woonachtig in regio Haarlemmermeer en omstreken

Wij bieden je een gezellig en enthousiast team van kraamverzorgenden, korte lijnen met een vast team verloskundigen, werken in de regio, scholingen, een gedegen inwerkprogramma en introductie in onze stabiele organisatie. Het salaris is conform de CAO Kraamzorg.

Meer informatie of direct solliciteren?

Op 5 oktober 2022 organiseren we een online informatiebijeenkomst tussen 16:00 - 17:00 uur. We geven dan informatie over het werken bij Puur Kraamzorg als leerling en de opleiding tot kraamverzorgende in het bijzonder. De opleiding tot kraamverzorgende zal februari 2023 starten en heeft een looptijd van 12 maanden.

Op 10 mei 2023 organiseren we ook een online informatiebijeenkomst tussen 16:00 - 17:00 uur. Dan voor de opleiding tot kraamverzorgende welke zal starten in september 2023. 

Geinteresseerd? ​Stuur je CV met motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na je aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging voor de online bijeenkomst.

PUUR Kraamzorg Vacatures