Vacature: Leerling kraamverzorgende

PUUR Kraamzorg is onderdeel van PUUR Geboortecentrum en levert kraamzorg in de regio’s Haarlemmermeer, Hillegom, Lisse, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en omstreken. We zijn op zoek naar enthousiaste kraamverzorgenden in spé met passie voor het vak.

Ben jij die leuke kraamverzorgende in spé en wil je je laten opleiden of omscholen tot kraamverzorgende? Aarzel dan niet!

LEERLING KRAAMVERZORGENDE

Wij bieden een leertraject voor de branche erkende opleiding tot Kraamverzorgende. Hierbij combineer je leren met betaald werken. Je krijgt van ons een leerarbeidsovereenkomst. Je volgt het theoretische gedeelte van de opleiding bij het Regionaal Opleiding Centrum (ROC) in Amsterdam. De praktijk ervaring zal je opdoen onder begeleiding van onze eigen gepassioneerde gediplomeerde kraamverzorgenden.

Dit traject duurt 1 jaar. Als je de opleiding met goed gevolg afrond, bieden we je een arbeidsovereenkomst aan.

Instap voorwaarden:

  • Minimaal 20 jaar
  • Diploma VMBO niveau 3 (kader, gemengd of theoretisch), of overgangsbewijs van 3 naar 4 HAVO
  • In het bezit van een rijbewijs en auto
  • Woonachtig in regio Haarlemmermeer en omstreken

Wij bieden je een gezellig en super enthousiast team van kraamverzorgenden, korte lijnen met een vast team verloskundigen, werken in de regio, scholingen, een gedegen inwerkprogramma en introductie in onze stabiele organisatie. Het salaris is conform de CAO Kraamzorg.

We bieden tijdens de opleiding de mogelijkheid om op een 8- daags rooster te werken. Na diplomering zijn er meer contract mogelijkheden, zoals een 4-, of 8 daags rooster of een 'moeder' contract.

Meer informatie of direct solliciteren?

4 keer per jaar starten we met een branchegerichte opleiding tot kraamverzorgende. Er is dus altijd een mogelijkheid om in te stromen.  

Maandelijks kan je bij ons binnenlopen om je te laten informeren over de mogelijkheden als gediplomeerd kraamverzorgende of als toekomst leerling kraamverzorgende.

Wij hebben de koffie voor je klaar staan op de volgende dagen: 6 april, 10 mei, 7 juni en 4 juli. Inlopen kan de gehele dag tot 16:00 uur.

Wil je niet wachten op een van deze dagen, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 023-5642848 optie 2 en vraag naar Nicole of Gerda.

PUUR Kraamzorg Vacatures

Heb je vragen? Neem contact op met onze praktijkassistente

Bel 023 - 654 28 48 of stuur een email naar info@puurgeboortecentrum.nl