Uniformen PUUR Kraamzorg krijgen 2de leven!

Zoals je waarschijnlijk al gezien of gehoord hebt hebben onze kraamverzorgende prachtige nieuwe uniformjasjes. PUUR Kraamzorg heeft een mooi doel gevonden via Wings of Support, om onze oude uniformen te gaan hergebruiken.

De KLM Wings of Support is een onafhankelijk, particulier initiatief van de medewerkers van de KLM groep. Zij helpen kinderen op de bestemmingen waar zij heen vliegen en faciliteren o.a. medische hulp. Deze vrijwilligers nemen zelf de spullen mee en weten daardoor ook dat het op de juiste plek terecht komt.
PUUR Kraamzorg heeft contact met een vrijwilliger gezocht en zij gaven aan dit een super aanbod te vinden! Zij hebben 2 projecten gevonden waar de uniformen meer dan welkom zijn;

  • Huber stichting in Paramaribo die staan in voor kinderen met een beperking en gehandicapten kinderen.
  • Dar es Salaam in Tanzania is een ziekenhuis met een kinder-kankerafdeling, waar de vrijwilligers de 1ste helft van de uniformen hebben afgegeven.

Zie de bijgevoegde foto’s met de super trotse, blije artsen en verpleegkundigen.Hun dank is groot en bedankt Puur Kraamzorg voor dit zeer welkome gebaar!

uniform collage

Stichting Baby Hope Kraamzorg

Heb je vragen? Neem contact op met onze praktijkassistente

Bel 023 - 654 28 48 of stuur een email naar info@puurgeboortecentrum.nl