Zwangerschapsyoga

Hoe beter het je lukt om te ontspannen en stress tijdens de zwangerschap en bevalling te verminderen hoe beter het is voor je eigen, maar ook voor de gezondheid van je kindje.

WORKSHOP ZWANGERSCHAPSYOGA

De workshop zwangerschapsyoga staat in het teken van een goede voorbereiding voor je bevalling d.m.v. ontspanning, ademhaling en een soepel lichaam. In zes bijeenkomsten leer je verschillende ademhaling en ontspanningstechnieken die je helpen om het bevallingsproces te vergemakkelijken, beter om te gaan met de pijn en meer rust en vertrouwen te krijgen. Daarnaast helpen de yogaoefeningen voor meer lichaamsbewustzijn en om je lichaam soepel en vitaal te houden. Zo ga je met meer vertrouwen en handvaten de bevalling tegemoet.

PARTNERLES

De workshop is aan te vullen met een optionele partnerles. Tijdens de 2 uur durende partnerles behandelen we de gehele bevalling van begin tot eind en oefenen jullie samen de belangrijkste technieken nog eens kort, daarnaast geven we aanvullende informatie hoe je partner je zo goed mogelijk kan coachen. Zo weet je partner wat je geleerd hebt en kan je partner je beter bijstaan tijdens de bevalling.

KOSTEN

  • Workshop van 6 bijeenkomsten: € 149,-
  • Kosten partnerles: € 49,- per stel

Zwangerschapsyoga wordt bij een aanvullende verzekering door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Veronique is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Check voor vergoeding je polisvoorwaarden.

WAAR

De workshops worden op maandagavond gegeven in de cursusruimte van PUUR Geboortecentrum in Hoofddorp. 

WANNEER

Zie voor cursusdata; www.veroniquevanveenendaal.nl

MEER INFORMATIE

Kijk voor meer informatie, cursusdata of om je in te inschrijven op:
website: www.veroniquevanveenendaal.nl

MEER YOGA BIJ PUUR GEBOORTECENTRUM

Yoga: Er rust veel verantwoordelijkheid op de schouders van een moeder en tijd creëren voor jezelf schiet er vaak bij in. De gewone yogalessen geven je een moment voor jezelf.

Babymassage Zwangerschapsmassage Coaching voor meer veerkracht

Heb je vragen? Stel ze aan assistente Yvette!

Of bekijk onze andere contactgegevens

 

Maak kennis met alle verloskundigen:

Team Roze

Team Blauw