Zwangerschapsmassage by Margo

Ontdek de Weldaad van Zwangerschapsmassage

Zwangerschap is een bijzondere, fijne tijd, maar ook vol veranderingen en uitdagingen voor je lichaam. Zwangerschapsmassage biedt de perfecte manier om deze veranderingen te omarmen en van elke fase van je zwangerschap te genieten.

Wat is Zwangerschapsmassage?

Zwangerschapsmassage is een zachte, veilige en effectieve massagetherapie die speciaal is ontworpen voor aanstaande moeders. Margo van den Outenaar, tevens oefentherapeut en bekkentherapeut (in opleiding), gebruikt aangepaste technieken om comfort en ontspanning te bieden, terwijl ze rekening houdt met de unieke behoeften van jouw zwangere lichaam.

Waarom kiezen voor Zwangerschapsmassage?

  • Verlichting van spierspanning en spierpijn: vermindert rug-, nek- en schouderpijn die vaak voorkomt tijdens de zwangerschap
  • Verbeterde bloedcirculatie: stimuleert de doorbloeding om zwelling en het vasthouden van vocht te verminderen
  • Stressvermindering: ontspant het lichaam en de geest met kalmerende technieken die stress en angst verminderen
  • Betere slaap: geniet van een diepere, meer herstellende slaap dankzij de ontspannende effecten van massage
  • Ondersteuning van de emotionele gezondheid: voel je meer verbonden met je lichaam en je baby, wat bijdraagt aan een positief emotioneel welzijn.

Wat kun je verwachten?

Tijdens een zwangerschapsmassage zorgt Margo voor een comfortabele en veilige omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van een luchtbed met uitsparing voor de buik en aangepaste technieken om ervoor te zorgen dat je in een positie ligt die comfortabel is voor jou en de baby. Elke sessie is afgestemd op jouw individuele behoeften en wensen.

Gun jezelf en je baby de voordelen van een zwangerschapsmassage. Ervaar de rust, verlichting en hernieuwde energie die deze speciale therapie kan bieden.

Wanneer

Op afspraak.

Kosten

€ 60,00 voor een uur.

Meer informatie

Margo van den Outenaar, 06-14194754 (bij voorkeur een whatsapp) of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zwangerschapsgym Dieetbegeleiding Mom in Balance Zwanger workout

Heb je vragen? Stel ze aan assistente Yvette!

Of bekijk onze andere contactgegevens

 

Maak kennis met alle verloskundigen:

Team Roze

Team Blauw