Overtijdsbehandeling

Ontdek de overtijdsbehandeling voor zwangeren vanaf 40 weken. (eventueel eerder in overleg*). Het doel van de overtijdsbehandeling is je lichaam te laten ontspannen, voor te bereiden op de bevalling en prikkelingen geven die kunnen helpen de bevalling op te wekken. Je kan de behandeling ook plannen voor/na het strippen of een ballon plaatsing! *thuis of op de kruislaan in Hoofddorp.

Er kunnen verschillende methoden worden toegepast, zoals: 

  • Stimuleren van drukpunten
  • Gebruik maken van aromatherapie
  • Massagetechnieken

De masseuse Belinda is tevens verloskundige. Naast de behandeling kan ze je laten voelen hoe je kleintje ligt en kunnen jullie samen naar het hartje luisteren, als je dat leuk vind. 

Uiteraard geeft de behandeling geen garantie dat je bevalling zal beginnen. Maar we gaan er zo veel mogelijk aan doen om de bevalling op een natuurlijke wijze op te wekken. Je kan deze behandeling ook voor of na het strippen bij de verloskundige inplannen, of wanneer er een ballonnetje is geplaatst. Op deze manier combineren we zo veel mogelijk technieken zodat jij je baby hopelijk snel kan ontmoeten. 

Comfortabel Buikliggen

Bij deze behandeling kun je ein-de-lijk weer comfortabel op je buik liggen dankzij de extra zachte zwangerschapsmassagetafel met buik- en borstuitsparing. 

*Mocht je bijvoorbeeld voor 40 weken zwangerschap worden ingeleid, kunnen we samen bespreken of we de behandeling kunnen vervroegen.

Wie

Belinda is verloskundige, masseuse, ScarCare behandelaar, holistisch behandelaar en een jonge moeder. Door haar ervaring in de verloskunde, als behandelaar én als moeder, kent ze de verschillende uitdagingen die in deze kwetsbare periode op kunnen komen als geen ander. De zachte hand en holistische aanpak staan bij haar centraal. Ze combineert de medische wetenschap, Traditionele Chinese Geneeswijze en natuurgeneeskunde in haar behandelingen. 

Kosten

Vanaf 80,-

Zie www.MommyAndC.com voor het volledige overzicht. 

Waar

De overtijdsbehandelingen worden gegeven bij PUUR Geboortecentrum, op de Kruislaan in Hoofddorp. Na een ballonplaatsing of strippen is een behandeling aan huis eventueel ook mogelijk. 

Wanneer

Op donderdag en vrijdag.

Mocht dat niet uitkomen, kun je een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-52688050 om samen een passend moment te vinden. 

Afspraak inplannen

Voor het inplannen van een massage kun je een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-52688050.

 

Meer informatie over deze behandeling (en andere behandelmogelijkheden) vind je op www.MommyAndC.com

zwangerschapsmassage Moxa therapie coaching voor meer veerkracht

Heb je vragen? Stel ze aan assistente Yvette!

Of bekijk onze andere contactgegevens

 

Maak kennis met alle verloskundigen:

Team Roze

Team Blauw