Moxa Therapie bij stuitligging

Is je baby in stuit- of dwarsligging tussen 33 en 36 weken?

Middels Moxa therapie en Spinning Babies technieken kan er geprobeerd worden je kindje op een zachtaardige manier te laten draaien. Deze behandeling is zowel in de praktijk als aan huis mogelijk. 

Wat gaan we doen?

Belinda is verloskundige en controleert daarom altijd eerst de positie van je baby en beluistert het hartje. Bij een stuit of dwarsligging starten we met de behandeling.

Moxa is een staafje gevuld met gedroogd bijvoetkruid. Het wordt gebruikt in de Traditionele Chinese Geneeskunst om meridiaanpunten mee te verwarmen. Bij deze therapie verwarmen we een punt op de voeten terwijl we de Spinning Babies technieken toepassen. Hiermee proberen we je baby op de meest zachte manier te laten draaien. Na de behandeling krijg je Moxa sticks mee naar huis en zal er worden uitgelegd hoe je de behandeling thuis kan voortzetten. 

Er is een onderzoek gepubliceerd in de JAMA Journal of American Medical Association. In dit onderzoek kregen 130 zwangere met een baby in stuitligging bij 33 weken, moxa therapie voor 7-14 dagen lang. De conclusie was dat de kans dat de baby spontaan draait tijdens de 33-36ste week, vergroot wordt van 50% naar 75%. 

Indien de baby wel met het hoofdje beneden ligt, is er de mogelijkheid tot een zwangerschapsmassage. 

Kosten

Vanaf 80,-

Zie www.MommyAndC.com voor het volledige overzicht. 

Waar

De behandelingen worden gegeven bij PUUR Geboortecentrum, op de Kruislaan in Hoofddorp, evenals aan huis. 

Wanneer

Op donderdag en vrijdag.

Mocht dat niet uitkomen, kun je een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-52688050 om samen een passend moment te vinden. 

Afspraak inplannen

Voor het inplannen van een massage kun je een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-52688050.

 

Meer informatie over deze behandeling (en andere behandelmogelijkheden) vind je op www.MommyAndC.com

zwangerschapsmassage overtijdsbehandeling Pretty simple

Heb je vragen? Stel ze aan assistente Yvette!

Of bekijk onze andere contactgegevens

 

Maak kennis met alle verloskundigen:

Team Roze

Team Blauw