Zwangerschapscursus Vijfhuizen

Wil jij een zwangerschapscursus doen in de buurt van Vijfhuizen? Dan ben je PUUR Geboortecentrum aan het juiste adres! PUUR biedt verschillende cursussen tijdens en na de zwangerschap. Een zwangerschapscursus kan je helpen voorbereiden op en herstellen van de bevalling.

Of je nu kiest voor een voorlichtingsavond over borstvoeding, een cursus zwangerschapsyoga of een 1 daagse bevallingscursus Samen Bevallen, er is voor iedereen wel iets te vinden! Ook biedt PUUR bijvoorbeeld dieetbegeleiding in buurt van Vijfhuizen.

Onze hoofdlocaties zijn in Hoofddorp op de Kruislaan: op nummer 4a en 13a zitten 2 vestigingen waar zwangerschapscursussen plaats vinden.

PUUR Geboortecentrum levert het totaalpakket voor Vijfhuizen

PUUR Geboortecentrum biedt meer dan alleen zwangerschapscursussen in de buurt van Vijfhuizen. Je kunt bij ons terecht voor alle zorg rondom zwangerschap, bevalling, kraamperiode en zelfs anticonceptie. Van hulp bij zwanger worden tot hulp bij borstvoeding (lactatiekundige). Ons team van specialisten staat dag en nacht voor je klaar.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor:

Onze cursuslocaties in de buurt van Vijfhuizen

Hoofdlocatie PUUR Geboortecentrum

Hoofdlocatie Hoofddorp Verloskunde en Echoscopie
Geboortecentrum PUUR
Kruislaan 4a
2131 WD Hoofddorp
023 - 564 28 48

Om het pand te bereiken moet je het 'pad' in tussen huisnummers 10 en 12 in de Kruislaan. Er staat een bord om je de weg te wijzen

Hoofdlocatie Kraamzorg Hoofddorp
Hoofdlocatie PUUR kraamzorg en cursuslocatie
Kruislaan 13a
2131 WB Hoofddorp

Aan de Kruislaan 13 staan twee witte huisjes geschakeld. Het Geboortecentrum zit in het rechter huisje, de ingang is aan de zijkant.

Parkeren

De Kruislaan is een blauwe zone. Je mag hier maximaal 2 uur parkeren met een parkeerschijf. Aan de Hoofdweg-Westzijde (om de hoek) is er betaald parkeren.
Gratis parkeren kun je aan de Ter Veenlaan, ter hoogte van verzorgingscentrum 'Horizon'. Dit is op ongeveer 3 minuten lopen van het Geboortecentrum.

Openbaar vervoer

Beide panden van het Geboortecentrum zijn te bereiken met de buslijnen 140, 145, 164, 168, 178, 194, 196 en 401. Uitstappen halte Burgemeester van Stamplein, marktplein of R.K. kerk. Daarvandaan is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar het Geboortecentrum.

Locatie PUUR Hillegom

Locatie Hillegom Verloskunde en Echoscopie
Geboortecentrum PUUR
Meerstraat 80
2181 BS Hillegom
023 - 564 28 48

Openbaar vervoer

De dichtsbijzijnde bushalte van lijn 50 is Oranje Nassauplein aan de Prinses Irenelaan. Het is dan nog 5 minuten lopen naar het Geboortecentrum in de Meerstraat.

Parkeren

Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Verschillende soorten zwangerschapscursussen

Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten zwangerschapscursussen in de buurt van Vijfhuizen. Je kunt cursussen vinden voor tijdens en na de zwangerschap. Een selectie uit ons cursusaanbod:

Zwangerschapsyoga Vijfhuizen

Zwangerschapsyoga is een vorm van yoga waarbij je je voorbereidt op de geboorte van je kindje. Yoga helpt je om tijdens de zwangerschap soepel en vitaal te blijven en je wordt je beter bewust van je lichaam en je gevoelens.

Samen Bevallen Vijfhuizen

In de cursus Samen Bevallen word je samen met je partner voorbereid op iets dat voor veel mensen het mooiste in hun leven is…het krijgen van een kind. Voor veel vrouwen is het een prettig idee dat hun partner ook weet wat er kan gebeuren. Hierdoor voelen ze zich op het ‘moment suprême’ rustig en zelfverzekerd.

Voorlichtingsavond Borstvoeding Vijfhuizen

Heb je voor het geven van borstvoeding gekozen of twijfel je nog? Het volgen van een borstvoedingscursus kan een waardevolle aanvulling zijn. Met goede informatie vooraf sta jij zelfverzekerder in het geven van borstvoeding.

Zwangerschapsgym Vijfhuizen

Als je soepel en fit wilt blijven tijdens je zwangerschap is de cursus Zwangerschapsgym een goede keuze.

Mom in Balance Vijfhuizen

De meest uitdagende negen maanden van je leven staat je lichaam in het teken van het gezond laten groeien van je baby. Met het zwanger sportprogramma van Mom in Balance blijf je fit, sterk en energiek tijdens je zwangerschap. Zo kun je je optimaal voorbereiden op de bevalling.

Dieetbegeleiding Vijfhuizen

Voeding speelt een belangrijke rol tijdens de zwangerschap. Door goed te eten krijg je de nodige vitamines en mineralen binnen en zorg je dus goed voor jezelf en je ongeboren kindje. Dieetbegeleiding kan je helpen jou eetpatroon te bekijken. 

Babymasage Vijfhuizen

Babymassage is een bijzondere cursus, waardoor je je kindje nog beter leert kennen. Door middel van de Shantala-massage techniek activeer je zowel je eigen zintuigen als die van je baby, waardoor je intuïtief leert aanvoelen wat goed is voor je kindje.