Coaching voor meer veerkracht

Als zwangerschap, bevalling, moederschap of andere zaken in je leven je uit balans brengen.

De periode van zwangerschap, bevalling en het ouderschap vormen een bijzondere periode in je leven. Maar het betekent niet altijd de grote roze wolk, waar je misschien op gerekend had. Met iedere dag weer nieuwe indrukken, vragen en situaties kun je zomaar uit balans raken. Als coach help ik je graag op weg om de regie over je leven weer in eigen handen te krijgen.

Coaching voor zwangeren en ouders

Wil je lekker in je vel zitten, je rustig voelen, energiek zijn en vol zelfvertrouwen? Heb je zelf de wil en motivatie om je balans te hervinden? Als coach werk ik grotendeels met de eenvoudige, maar zeer krachtige methode van The Work van Byron Katie. The Work is zelfonderzoek. Het onderzoeken en je bewust worden van je gedachten, die vaak zijn gebaseerd op misverstanden. Iedere (negatieve) gedachte beïnvloedt je emoties, gedrag, keuzes en daarmee je leven.

Dichter bij je unieke ik

Door zelfonderzoek verliezen je (negatieve) gedachten hun kracht. Het leert je om weer in contact te komen met je eigen wijsheid, die ten alle tijde aanwezig is in jezelf. Heb je zelf de wil en motivatie om je balans te hervinden? Ben je bereidt om je gedachten en overtuigingen te onderzoeken? Ik help je daar graag bij en coach vanuit rust en respect en met speelsheid en intuïtie.

Coaching – op jou afgestemd

Hoeveel sessies je precies nodig hebt, hangt af van je vraag en behoefte aan begeleiding.

De gesprekken vinden plaats bij PUUR Geboortecentrum in Hoofddorp of online via Zoom

Kosten

€ 85,- per persoon voor een sessie van maximaal 75 minuten

€ 130, per stel voor een sessie van maximaal 90 minuten 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.veroniquevanveenendaal.nl 

Of stuur een e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt Veronique ook bereiken via: 06 - 41 80 60 16

Zwangerschapsyoga Zwangerschapsmassage Dieetbegeleiding

Heb je vragen? Stel ze aan assistente Yvette!

Of bekijk onze andere contactgegevens

 

Maak kennis met alle verloskundigen:

Team Roze

Team Blauw