Verloskundigenpraktijk Hillegom

PUUR Geboortecentrum heeft meerdere vestigingen in en rondom de Haarlemmermeer. In Hillegom hebben wij een locatie op Meerstraat 80. Ben je op zoek naar een een verloskundigenpraktijk in Hillegom? De locaties van PUUR Geboortecentrum zijn altijd bij jouw in de buurt. Maak gerust een afspraak om eens kennis te maken in een van onze locaties!

De locatie van PUUR Geboortecentrum Hillegom is in het centrum van Hillegom. Het bevindt zich op de begane grond van het nieuwe appartementencomplex op de hoek van de Meerstraat en Emmastraat. De ingang is aan de achterzijde/tuinzijde van het complex.

PUUR Geboortecentrum levert het totaalpakket voor Hillegom

PUUR Geboortecentrum is veel meer dan alleen een verloskundigenpraktijk in de Hillegom. Je kunt bij ons terecht voor alle zorg rondom zwangerschap, bevalling, kraamperiode en zelfs anticonceptie. Van hulp bij zwanger worden tot hulp bij borstvoeding (lactatiekundige). Ons team van specialisten staat dag en nacht voor je klaar.
Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor:

Onze Verloskundigenpraktijk in Hillegom

In het centrum van Hillegom hebben wij onze gezellige praktijkruimte. Het bevindt zich op de begane grond van het nieuwe appartementencomplex op de hoek van de Meerstraat en Emmastraat. De ingang is aan de achterzijde/tuinzijde van het complex.

De spreekuren zijn op dinsdagmiddag en -avond, woensdag en vrijdag.

Verloskundigenpraktijk Hillegom
Meerstraat 80
2181 BS Hillegom
023 - 564 28 48

Openbaar vervoer

De dichtsbijzijnde bushalte van lijn 50 is Oranje Nassauplein aan de Prinses Irenelaan. Het is dan nog 5 minuten lopen naar het Geboortecentrum in de Meerstraat.

Parkeren

Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Specialisaties van onze vestigingen in Hillegom

Je kunt bij ons terecht voor alle zorg rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Alle zorg vanuit 1 centrum, wel zo fijn en vertrouwd!

Zwangerschapsecho’s Hillegom

Op onze hoofdlocatie op Kruislaan 4a worden zwangerschapsecho’s gemaakt. Je kunt bij ons terecht voor de vroege echo (vitaliteitscho), termijnecho, 20 weken echo, groeiecho en ook voor het maken van een pretecho.

Zwangerschapscursussen Hillegom

Voorbereidingen voor de bevalling kan je erg helpen en ook voor een goed herstel na de bevalling kan een cursus prettig zijn. PUUR Geboortecentrum biedt cursussen aan voor tijdens de zwangerschap en voor na de bevalling. De cursussen worden gegeven op onze beide hoofdlocaties Kruislaan 4a en 13a en in Hillegom. Sommige curussen vinden plaats in de buitenlucht op verschillende plekken in Hillegom.

Kraamzorg in Hillegom

PUUR Kraamzorg heeft aandacht voor het hele gezin en staat voor goede en professionele zorg tijdens de kraamtijd. De meeste kraamverzorgende wonen zelf ook in of rondom Hillegom, sommige komen zelf met de fiets naar jullie toe!

Spiraal plaatsen Hillegom

Wil jij een spiraaltje als anticonceptie? Ook daarvoor kan jij terecht bij PUUR Geboortecentrum. Op onze hoofdlocatie op Kruislaan 4a plaatsen wij spiraaltjes. Het plaatsen wordt gedaan door één van de verloskundigen van PUUR, wel zo vertrouwd!

Lactatiekundige Hillegom

In PUUR Geboortecentrum hebben wij onze eigen lactatiekundige aan het werk. Een lactatiekundige is gespecialiseerd in zorg rondom borstvoeding. Bij PUUR is dit Dana Neervoort van PUUR Melk. Zij kan jou helpen bij problemen tijdens het geven van borstvoeding, en geeft ook een voorlichtingsavond die je tijdens de zwangerschap kan volgen. Indien nodig komt zij bij jou thuis langs in Hillegom.