Verloskundigenpraktijk Bornholm

PUUR Geboortecentrum heeft meerdere vestigingen in Hoofddorp en omgeving. In Hoofddorp hebben wij vier locaties. Ben je op zoek naar een een verloskundigenpraktijk in Bornholm? De locaties van PUUR Geboortecentrum zijn altijd bij jouw in de buurt. Maak gerust een afspraak om eens kennis te maken in een van onze locaties!

Onze hoofdlocatie is in de Kruislaan: op nummer 4a zit de verloskundigenpraktijk en worden de echo's gemaakt. Aan de overkant van de straat, op Kruislaan 13a is het kantoor van PUUR Kraamzorg en worden cursussen en informatieavonden gehouden.

Daarnaast hebben we in Hoofddorp ook spreekuurlocaties in Gezondheidscentrum De Drie Meren en in Huisartsenpraktijk Berntzen en Van Beek in Toolenburg.

PUUR Geboortecentrum levert het totaalpakket voor Bornholm

PUUR Geboortecentrum is veel meer dan alleen een verloskundigenpraktijk in Bornholm. Je kunt bij ons terecht voor alle zorg rondom zwangerschap, bevalling, kraamperiode en zelfs anticonceptie. Van hulp bij zwanger worden tot hulp bij borstvoeding (lactatiekundige). Ons team van specialisten staat dag en nacht voor je klaar.
Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor:

Onze locaties in Hoofddorp

Hoofdlocatie Verloskunde Hoofddorp

Hoofdlocatie Hoofddorp Verloskunde en Echoscopie
Geboortecentrum PUUR
Kruislaan 4a
2131 WD Hoofddorp
023 - 564 28 48

Om het pand te bereiken moet je het 'pad' in tussen huisnummers 10 en 12 in de Kruislaan. Er staat een bord om je de weg te wijzen

Hoofdlocatie Kraamzorg Hoofddorp

Hoofdlocatie PUUR kraamzorg en cursuslocatie
Kruislaan 13a
2131 WB Hoofddorp

Aan de Kruislaan 13 staan twee witte huisjes geschakeld. Het Geboortecentrum zit in het rechter huisje, de ingang is aan de zijkant.

Parkeren

De Kruislaan is een blauwe zone. Je mag hier maximaal 2 uur parkeren met een parkeerschijf. Aan de Hoofdweg-Westzijde (om de hoek) is er betaald parkeren.
Gratis parkeren kun je aan de Ter Veenlaan, ter hoogte van verzorgingscentrum 'Horizon'. Dit is op ongeveer 3 minuten lopen van het Geboortecentrum.

Openbaar vervoer

Beide panden van het Geboortecentrum zijn te bereiken met de buslijnen 140, 145, 164, 168, 178, 194, 196 en 401. Uitstappen halte Burgemeester van Stamplein, marktplein of R.K. kerk. Daarvandaan is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar het Geboortecentrum.

Spreekuurlocatie De Drie Meren

In Gezondheidscentrum De Drie Meren op de rand van Floriande en Sportdorp in Hoofddorp, hebben wij een spreekuurlocatie.

Spreekuur is op vrijdag de gehele dag.

Spreekuurlocatie De Drie Meren
Gezondheidscentrum de Drie Meren
Hankstraat 1
2134 DT Hoofddorp
023 - 564 28 48

Openbaar vervoer

Het Gezondheidscentrum is te bereiken met lijn 168 en lijn 194.

Parkeren

Parkeren bij het Gezondheidscentrum kan voor de deur.

Spreekuurlocatie Toolenburg

In Huisartsenpraktijk Berntzen en van Beek naast Winkelcentrum Toolenburg, hebben wij een spreekuurlocatie.

Spreekuurlocatie Toolenburg
Huisartsenpraktijk Berntzen en Van Beek
Manenburgdreef 101a
2135 GW Hoofddorp

In de Huisartsenpraktijk Berntzen en Van Beek in Hoofddorp hebben wij een spreekuurlocatie. Hier ben je elke woensdagmiddag welkom. Vooral erg handig als je woont in Toolenburg, Tudorpark en Nassaupark!

De locatie is te vinden langs de busbaan in een groot vierkant gebouw met een groene ingang. Neem rustig plaats in de wachtkamer, wij roepen je vanzelf binnen.

Parkeren

Parkeren kan voor de deur.

Openbaar vervoer

De huisartsenpraktijk is te bereiken met buslijnen 169, 300 en 341. Uitstappen bij halte Manenburgdreef.

Specialisaties van onze vestigingen in Bornholm

Je kunt bij ons terecht voor alle zorg rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Alle zorg vanuit 1 centrum, wel zo fijn en vertrouwd!

Zwangerschapsecho’s in Bornholm

Op onze hoofdlocatie op Kruislaan 4a worden zwangerschapsecho’s gemaakt. Je kunt bij ons terecht voor de vroege echo (vitaliteitscho), termijnecho, 20 weken echo, groeiecho, liggingsecho en ook voor het maken van een pretecho.

Zwangerschapscursussen in Bornholm

Voorbereidingen voor de bevalling kan je erg helpen en ook voor een goed herstel na de bevalling kan een cursus prettig zijn. PUUR Geboortecentrum biedt cursussen aan voor tijdens de zwangerschaps en voor na de bevalling. De cursussen worden gegeven op onze beide hoofdlocaties Kruislaan 4a en 13a. Sommige curussen vinden plaats in de buitenlucht op verschillende plekken in en rondom Bornholm.

Kraamzorg in Bornholm

PUUR Kraamzorg heeft aandacht voor het hele gezin en staat voor goede en professionele zorg tijdens de kraamtijd. De meeste kraamverzorgende wonen zelf ook in of rondom Bornholm, sommige komen zelf met de fiets naar jullie toe!

Spiraal plaatsen in Bornholm

Wil jij een spiraaltje als anticonceptie? Ook daarvoor kan jij terecht bij PUUR Geboortecentrum. Op onze hoofdlocatie op Kruislaan 4a plaatsen wij spiraaltjes. Het plaatsen wordt gedaan door één van de verloskundigen van PUUR, wel zo vertrouwd!

Lactatiekundige Bornholm

In PUUR Geboortecentrum hebben wij onze eigen lactatiekundige aan het werk. Een lactatiekundige is gespecialiseerd in zorg rondom borstvoeding. Bij PUUR is dit Dana Neervoort van PUUR Melk. Zij kan jou helpen bij problemen tijdens het geven van borstvoeding, en geeft ook een voorlichtingsavond die je tijdens de zwangerschap kan volgen. Indien nodig komt zij bij jou thuis langs in en rondom Bornholm.