Kraamzorg in Haarlem

PUUR kraamzorg staat voor je klaar na de bevalling. Onze kraamverzorgende komt bij jou thuis voor de zorg voor mama, baby en de rest van het gezin. Zij zal je adviseren en ondersteunen tijdens de kraamweek en ervoor zorgen dat jij en je gezin een zorgeloze en onvergetelijke kraamperiode krijgt!

PUUR kraamzorg voor een zorgeloze en onvergetelijke kraamperiode in Haarlem!

Professionaliteit

Onze organisatie staat garant voor professionaliteit, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring op het gebied van kraamzorg. Onze medewerkers zijn professioneel, ervaren en deskundig, en uiteraard beschikken we over alle belangrijke kwaliteitscertificaten op het gebied van kraamzorg, zodat jij verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit van zorg.

Samenwerking

PUUR kraamzorg maakt onderdeel uit van PUUR Geboortecentrum, maar werkt ook samen met andere verloskundigenpraktijken in de regio. Je kunt je dus ook aanmelden bij PUUR kraamzorg als je onder begeleiding bent van een andere verloskundige of gynaecoloog elders in de regio.

Kwaliteit

PUUR kraamzorg voldoet aan alle kwaliteitsborgen en keurmerken die gesteld worden aan kraamzorgbureaus. Daarnaast zijn we lid van de brancheorganisatie BO Geboortezorg. Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerd, ingeschreven bij het Kennis Centrum voor Kraamverzorgenden en worden volgens de laatste richtlijnen bijgeschoold. Onze kraamverzorgende krijgen individuele scholingen maar daarnaast volgen zij ook scholingen samen met de verloskundigen van PUUR.

Aanmelden kraamzorg in Haarlem

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je al aanmelden voor kraamzorg. Meld je wel op tijd bij ons aan! Als je dit voor de 14e week van je zwangerschap doet, kunnen wij je zorg optimaal inplannen, maar later aanmelden is ook mogelijk.

Kraamzorg in Haarlem

PUUR kraamzorg biedt kraamzorg aan in Haarlem. In Hoofddorp hebben wij onze hoofdlocatie. Bent u op zoek naar kraamzorg in Haarlem? Maak gerust een afspraak om eens kennis te maken in een van onze locaties!

PUUR Geboortecentrum levert meer zorg voor Haarlem

PUUR Geboortecentrum is veel meer dan alleen een Kraamzorg in Haarlem. Je kunt bij ons terecht voor zorg rondom zwangerschap, bevalling, kraamperiode en zelfs anticonceptie. Van hulp bij zwanger worden tot hulp bij borstvoeding (lactatiekundige). Ons team van specialisten staat dag en nacht voor je klaar.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor:

Hoofdlocatie Kraamzorg Hoofddorp

Hoofdlocatie PUUR kraamzorg en cursuslocatie
Kruislaan 13a
2131 WB Hoofddorp

Aan de Kruislaan 13 staan twee witte huisjes geschakeld. Het Geboortecentrum zit in het rechter huisje, de ingang is aan de zijkant.