Vacatures verloskunde

Verloskundige gezocht!

Voor uitbreiding binnen ons team zijn wij op zoek naar een leuke, lieve, enthousiaste verloskundige. Concreet hopen wij iemand te vinden die ons de komende maanden kan komen ondersteunen (t/m het 3e kwartaal). Bevalt het je bij ons? Dan zouden we heel blij zijn als je voor langere termijn bij ons wilt blijven werken. Verloskundigen opgeleid in het buitenland of verloskundigen i.o. die op korte termijn verwachten af te studeren, zijn ook van harte welkom om te solliciteren.

Even voorstellen

PUUR Geboortecentrum is de leukste verloskundigenpraktijk van Nederland. Dat vinden wij zelf, want…

 • Onze cliëntenpopulatie is een interessante mix van nuchtere Hollandse tot expat, van bollenvrouw tot advocaat en van kwetsbare zwangere tot ervaren mama-pro.
 • Binnen die diversiteit hebben wij oog voor elke individuele zwangere, zodat zij zich gezien en gehoord mag voelen en wij haar vanuit persoonlijke verbinding kunnen begeleiden.
 • PUUR Geboortecentrum heeft veel extra’s in huis. We maken onze eigen echo’s, bieden verschillende cursussen aan, hebben een eigen lactatiekundige, we plaatsen spiralen en we doen uitwendige versies bij baby’s in stuit.
 • Wij geloven dat de wereld een beetje mooier wordt als iedereen mag zijn wie die is. Daarom staat ons team met bevlogen vakvrouwen als een huis. We zorgen goed voor elkaar zodat we het beste uit onszelf kunnen blijven halen.
 • We werken met ons eigen kraambureau. Korte lijntjes met een goed getrainde club kraamverzorgenden maakt het werk in een dienst gewoon prettiger.
 • We werken in twee teams. Dat maakt onze zorg kleinschaliger en persoonlijk. Superfijn, want zo ken je de cliënten van jouw team. En je hebt altijd een collega als back-up voor wanneer je even wilt overleggen. Een geruststellende gedachte!
 • Hoofddorp bruist! In ons grote dorp (met stadse allures) vind je leuke winkels, heerlijke restaurants, een bioscoop, een theater, diverse sportgelegenheden, uitgaansmogelijkheden, maar ook fijne parken voor recreatie en ontspanning. De duinen en het strand zijn dichtbij en we zitten op een korte rij-afstand van steden zoals Haarlem, Leiden en Amsterdam.

Hebben we jou overtuigd? Kom dan bij ons werken!

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een fulltimebaan als waarneemster of in loondienst. Wil je parttime werken, dan kan dat ook. Werkdagen zijn in overleg in te delen zoals jij dat fijn vindt.

 • Als waarneemster bieden we je een overeenkomst per kwartaal. Het spreekuur- en diensttarief zijn conform de KNOV richtlijn op basis van ruim 600 zorgeenheden per jaar (300 per team). 
 • Wil je liever in loondienst? Dan starten we met een jaarcontract. Salaris conform de salarisschalen zoals omschreven in het document ‘Verloskundige in loondienst 2023’ van de KNOV.

 • Slaapgelegenheid tijdens de diensten.

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je meer weten over de functie? Dan kan je ons bellen op (023) 564 28 48. Vraag naar Joleen van Tongeren (praktijk coördinator) of Michelle van der Salm (verloskundige).