Vacatures verloskunde

Zomerwaarneming gezocht

Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een leuke, lieve, enthousiaste verloskundige die van juli t/m september 2024 bij ons zou willen komen werken. Dus zoek je nog een leuke werkplek voor de zomer? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Om het werken bij ons nog aantrekkelijker te maken hebben we een interessante BONUS voor je klaarliggen die we graag met je bespreken

Verloskundigen opgeleid in het buitenland of verloskundigen i.o. die op korte termijn verwachten af te studeren, zijn ook van harte welkom om te solliciteren.

Even voorstellen

PUUR Geboortecentrum is de leukste verloskundigenpraktijk van Nederland. Dat vinden wij zelf, want…

 • Onze cliëntenpopulatie is een interessante mix van nuchtere Hollandse tot expat, van bollenvrouw tot advocaat en van kwetsbare zwangere tot ervaren mama-pro.
 • Binnen die diversiteit hebben wij oog voor elke individuele zwangere, zodat zij zich gezien en gehoord mag voelen en wij haar vanuit persoonlijke verbinding kunnen begeleiden.
 • PUUR Geboortecentrum heeft veel extra’s in huis. We maken onze eigen echo’s, bieden verschillende cursussen aan, hebben een eigen lactatiekundige, we plaatsen spiralen en we doen uitwendige versies bij baby’s in stuit.
 • Wij geloven dat de wereld een beetje mooier wordt als iedereen mag zijn wie die is. Daarom staat ons team met bevlogen vakvrouwen als een huis. We zorgen goed voor elkaar zodat we het beste uit onszelf kunnen blijven halen.
 • We werken met ons eigen kraambureau. Korte lijntjes met een goed getrainde club kraamverzorgenden maakt het werk in een dienst gewoon prettiger.
 • We werken in twee teams. Dat maakt onze zorg kleinschaliger en persoonlijk. Superfijn, want zo ken je de cliënten van jouw team. En je hebt altijd een collega als back-up voor wanneer je even wilt overleggen. Een geruststellende gedachte!
 • Hoofddorp bruist! In ons grote dorp (met stadse allures) vind je leuke winkels, heerlijke restaurants, een bioscoop, een theater, diverse sportgelegenheden, uitgaansmogelijkheden, maar ook fijne parken voor recreatie en ontspanning. De duinen en het strand zijn dichtbij en we zitten op een korte rij-afstand van steden zoals Haarlem, Leiden en Amsterdam.

Hebben we jou overtuigd? Kom dan bij ons werken!

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een leuke baan als verloskundig waarneemster binnen een gezellig team voor ongeveer 3 - 4 dagen per week. 

 • Het spreekuur- en diensttarief zijn conform de KNOV richtlijn op basis van ruim 660 zorgeenheden per jaar (330 per team). 
 • Slaapgelegenheid tijdens de diensten.

 • Een interessante BONUS.

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Of bel ons op (023) 564 28 48. Vraag naar Barbara Ebskamp (verloskundige) of Michelle van der Salm (verloskundige).