Vacatures Kraamzorg

PUUR Kraamzorg is onderdeel van PUUR Geboortecentrum en levert kraamzorg in de gemeentes Haarlemmermeer, Haarlem, Velsen, Zandvoort, Bloemendaal en Heemstede. We zijn op zoek naar enthousiaste kraamverzorgenden in spé met passie voor het vak.

Ben jij die leuke kraamverzorgende in spé en wil je je laten opleiden of omscholen tot kraamverzorgende? Aarzel dan niet! Wij hebben vacatures voor:

 • Leerling kraamverzorgende
 • Gediplomeerd kraamverzorgende
 • Verloskundige in opleiding - partus assistent

Leerling kraamverzorgende

Wij bieden een leertraject voor de branche erkende opleiding tot Kraamverzorgende. Hierbij combineer je leren met betaald werken. Je krijgt van ons een leerarbeidsovereenkomst. Je volgt het theoretische gedeelte van de opleiding bij het Regionaal Opleiding Centrum (ROC) in Amsterdam. De praktijk ervaring zal je opdoen onder begeleiding van onze eigen gepassioneerde gediplomeerde kraamverzorgenden.

Dit traject duurt 1 jaar. Als je de opleiding met goed gevolg afrond, bieden we je een arbeidsovereenkomst aan.

Instap voorwaarden:

 • Minimaal 19 jaar
 • Diploma VMBO niveau 3 (kader, gemengd of theoretisch)
 • In het bezit van een rijbewijs en auto
 • Woonachtig in regio Haarlemmermeer en omstreken

Wij bieden je een gezellig en super enthousiast team van kraamverzorgenden, korte lijnen met een vast team verloskundigen, werken in de regio, geen wachtdiensten in de avond en de nacht, scholingen, een gedegen inwerkprogramma en introductie in onze stabiele organisatie. Het salaris is conform de CAO Kraamzorg.

De opleiding tot kraamverzorgende zal op 8 januari 2025 starten. De opleiding heeft een looptijd van 12 maanden.

We starten 3 keer per jaar met het opleiden van nieuwe kraamverzorgenden. Maandelijks kun je bij ons binnenlopen om je te laten informeren over de mogelijkheden als gediplomeerd kraamverzorgende of als toekomstige leerling kraamverzorgende.

Wij hebben de koffie voor je klaar staan op de volgende dagen: 19 juni, 18 juli, 29 augustus, 25 september, 24 oktober, 28 november, 18 december 2024.

Gedurende de hele dag kun je binnenlopen van 9.00 uur  tot 16.00 uur.

Kun je niet wachten? Bel ons dan via 023-5642848 optie 2 kraamzorg en vraag naar Nicole of Gerda.

Gediplomeerd kraamverzorgende

Ben jij die leuke kraamverzorgende met passie voor je vak en wil je ons team compleet maken? Aarzel dan niet!

Wij bieden je:

 • Een gezellig en enthousiast team van kraamverzorgenden
 • Korte lijnen met een vast team verloskundigen
 • Werken in de regio, dus korte reistijden
 • Geen wachtdiensten in de avond of de nacht
 • Voldoende mogelijkheden tot het verbreden van je kennis en kunde
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan de Partus Poule van Rondom
 • De mogelijkheid voor een Duobaan
 • De mogelijkheid voor een 4- of 8-daags rooster of een 'moeder' contract
 • Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kraamzorg

Tevens kunnen we je, in combinatie met het werken als kraamverzorgende, de mogelijkheid bieden voor het verlenen van partusassistentie vanuit een regionale Partuspoule.

Wij vragen een afgeronde opleiding tot kraamverzorgende, inschrijving bij KCKZ, je hebt een rijbewijs en beschikt over een auto. Je bent flexibel inzetbaar en hebt een prettige en zelfstandige werkhouding.

Wil je meer informatie over deze vacature of wil je direct solliciteren? Neem contact op met Marieke Duivis, telefoon 023-5642848 optie 2 Kraamzorg

Direct solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Verloskundige in Opleiding als Partus Assistent

Ben jij verloskundige in opleiding en op zoek naar een (bij) baan die niet alleen leuk is, maar ook bijdraagt aan de opleiding? Dan zoeken wij jou! Bij Puur kraamzorg zijn we op zoek naar versterking als Partus-assistentie binnen de Rondom bevallingspool. Je werkt met een vast team verloskundigen. Ofwel thuis, of poliklinisch in het Spaarne Gasthuis in Haarlem zuid. Jij kunt ouders ondersteunen bij deze bijzondere ervaring. Je kunt op kwartaalbasis aangeven wanneer je werkt, maar ook de open diensten op het laatste moment invullen.

Zit jij minimaal in het 3de jaar van de verloskunde opleiding en woon je in de omgeving van Haarlem/Haarlemmermeer. Neem dan contact met ons op. Dan vertellen we je graag meer over deze leerzame (bij) baan.

Uiteraard, is er verloning conform CAO kraamzorg beschikbaar. 

Bel ons dan via 023-5642848 optie 2 kraamzorg.