Vacature facilitair medewerker

PUUR Geboortecentrum heeft alles op het gebied van zwangerschap, bevalling en kraamtijd in één centrum bij elkaar. Het enige wat wij niet hebben is een spontane, poets grage en nauwkeurig facilitair medewerker!

Wat je gaat doen is vooral zorgen dat onze praktijkruimtes er tiptop in orde uitzien. Ook horen hier de normale huishoudelijke taken bij zoals, stofzuigen, dweilen, toiletten, stoffen, wassen en ramen lappen. Ook houden wij van eigen initiatief, dus als je iets ziet.... heel graag!

Wij zouden jou dan een jaar contract aanbieden voor 12 uur per week, verdeeld over drie of vier dagen, waarin de maandag zeker is. De werktijden gaan in overleg, maar zullen vooral in de ochtenduren (vanaf 7:00) gevraagd worden of voorafgaand aan de spreekuren in de praktijk.

Het salaris is afhankelijk van de ervaring en is conform de functie facilitair medewerker van het CAO Huisartsenzorg.

Je krijgt 5 weken vakantie per jaar, en je werkt in de gezelligste verloskundigenpraktijk. Wat wil je nog meer?

Lijkt het jou leuk om in onze diverse praktijk de handen uit de mouwen te steken en het interieur van onze praktijkruimtes tot in de puntjes te verzorgen. Weet je wat schoonmaken is, ben je flexibel, heb je oog voor details en ben je beschikbaar (het liefst) buiten de kantooruren, solliciteer dan bij ons!

Heb je nog vragen dan kun contact opnemen met onze praktijk op telefoonnummer 023-5642848 of je kunt je CV sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.