PUUR in een nieuw jasje!

Afgelopen maanden zijn we heel druk in de weer geweest om PUUR Geboortecentrum  een nieuw jasje te geven! Samen met Stdesign concept + creatie, zijn we druk aan de slag gegaan om een nieuwe website op te maken en ook om onze huisstijl te herzien. Met nieuwe frisse kleuren en een kleine herziening van ons logo. Wellicht is het je ook opgevallen, dat in deze nieuwe stijl, de nadruk ligt op PUUR gevolgd door onze verschillende aspecten van het Geboortecentrum. Op de nieuwe website zal je hier van alles over kunnen vinden van kinderwens tot bevallen en anticonceptie.

We hebben ook een aantal handige functionaliteiten toegepast op de nieuwe website, zoals een postcodechecker, zodat je snel kan zien of wij zorg aanbieden in jouw regio. En op korte termijn zullen we ook een superleuke en informatieve animatie gaan lanceren, wat een duidelijk overzicht zal geven over jouw gehele zwangerschapstraject inclusief nazorg. Wat betreft onze zorgverlening blijven wij jou zoals vanouds begeleiden tijdens de zwangerschap, je bevalling en in het kraambed. Deze hele periode volgen wij de gezondheid van jou en je baby, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van deze bijzondere tijd.

Wij hopen dat jullie blij worden van ons nieuwe jasje, en mocht je toch nog suggesties hebben om onze informatie voorziening te verbeteren, laat het ons dan weten! Voor aanvullende nieuwtjes en social media acties, volg onze socials op Instagram, Facebook en YouTube!