Orfeus Zwanger! App

De Orfeus Zwanger! app geeft je toegang tot jouw zwangerschapsdossier. Je hebt inzicht in alle zwangerschapscontroles, bloeduitslagen en je zwangerschapsecho's die je hebt gehad. Zo zijn in de Zwanger! App al jouw echofoto's digitaal terug te vinden!

Bij de eerste controle krijg je van ons een mail met instructies hoe je deze beveiligde app op je telefoon kan installeren en instellen. Met een praktijkcode en jou unieke pincode zijn jou gegevens goed beveiligd.

Naast deze app is het ook handig op de app "Tricefy" alvast te downloaden. Na elke echo bij PUUR ontvang je een link per SMS naar alle echofoto's en ook video's! Wanneer je de app op je telefoon hebt staan worden al deze afbeeldingen automatisch gedownload naar je telefoon en blijven ze op deze manier opgeslagen.

Andere handige apps

Handige Apps voor tijdens of na de zwangerschap:

• ZwApp : Dit is een informatieve zwangerschapsapp met informatie over de gehele zwangerschap, ontwikkelt door zorgprofessionals.
  • ZwangerHap : Je kan simpel en snel opzoeken of je een product mag eten tijdens de zwangerschap, ontwikkelt door het voedingscentrum.
  • Weeën Timer 9m : App om weeen mee te timen. Beschikbaar voor Android en iOS.
    •  Contraction Timer & Counter 9m (Engelse versie, beschikbaar voor Android en iOS)
  • Doula bevallingscoach : Een weeën coachingsapp ter ondersteuning bij het wegzuchten van weeën.
  • Bekkenbodem : Informatie en interactieve app om na het kraambed je bekkenbodem mee te trainen.

Heb je vragen? Stel ze aan verloskundige Marette!

Of bekijk onze andere contactgegevens

Maak kennis met alle verloskundigen:

Team Roze

Team Blauw