Orfeus Zwanger! App

De Orfeus Zwanger! app geeft je toegang tot jouw zwangerschapsdossier. Je hebt inzicht in alle zwangerschapscontroles, bloeduitslagen en je zwangerschapsecho's die je hebt gehad. Zo zijn in de Zwanger! App al jouw echofoto's digitaal terug te vinden! Daarnaast kan je via deze app jou persoonlijke zorgpad inzien in de Medimapp. Dit zorgpad is speciaal voor jou opgesteld afhankelijk van persoonlijke en medische situatie.

Bij de eerste controle krijg je van ons een mail met instructies hoe je deze beveiligde app op je telefoon kan installeren en instellen. Met een praktijkcode en jou unieke pincode zijn jou gegevens goed beveiligd.

Andere handige apps

Handige Apps voor tijdens of na de zwangerschap:

• ZwApp : Dit is een informatieve zwangerschapsapp met informatie over de gehele zwangerschap, ontwikkelt door zorgprofessionals.
  • ZwangerHap : Je kan simpel en snel opzoeken of je een product mag eten tijdens de zwangerschap, ontwikkelt door het voedingscentrum.
  • Weeën Timer 9m : App om weeen mee te timen. Beschikbaar voor Android en iOS.
    •  Contraction Timer & Counter 9m (Engelse versie, beschikbaar voor Android en iOS)
  • Doula bevallingscoach : Een weeën coachingsapp ter ondersteuning bij het wegzuchten van weeën.
  • Bekkenbodem : Informatie en interactieve app om na het kraambed je bekkenbodem mee te trainen.

Heb je vragen? Stel ze aan verloskundige Sari!

Of bekijk onze andere contactgegevens

Maak kennis met alle verloskundigen:

Team Roze

Team Blauw